هدف: هدف از این پژوهش، یافتن راه حل مناسب قرآنی برای نهادینه کردن موضوعات دینی در جامعه و دانشگاه بوده است؛ زیرا تنها هنگامی میتوان توقع اجرایی شدن احکام اسلامی و حکومتی را داشت که به صورت یک عادت درآمده یا در اصطلاح «نهادینه» شده باشند. روش: روش تحقیق حاضر، توصیفی اسنادی با تحلیل و بررسی روشهای ارائه شده در قرآن و ابزار گردآوری دادهها، مطالعۀ کتابخانهای با استفاده از نرمافزارهای لازم و مراجعه به تفاسیر قرآن بوده است. یافتهها: یافتههای حاصل از این پژوهش نشان میدهد که راه حل مناسب این موضوع را در گرو استفاده از سه بُعدِ «فضاسازی» با تکیه بر اصل اعتقاد به روز باز پسین و اصل برابری، «فرهنگسازی» با تکیه بر خانواده و نهاد آموزش و پرورش و «استفاده از ابزار» با تکیه بر اصل تبلیغات انسانی و ابزاری و آموزش است. نتیجهگیری: نتایج حاصل از این تحقیق نشان میهد که تنها با به کارگیری توأمان سه بُعد فضاسازی، فرهنگسازی و استفاده از ابزار، میتوان به هدف مورد نظر دست یافت.
خاکپور, حسین, رنجبر همقاوندی, زینب, گلی, مهرناز. (1392). مهندسی فرهنگی نهادینه کردن موضوعات دینی در جامعه با رویکرد قرآنی. مطالعات معرفتی در دانشگاه اسلامی, 17(56), 519-540.
MLA
حسین خاکپور; زینب رنجبر همقاوندی; مهرناز گلی. "مهندسی فرهنگی نهادینه کردن موضوعات دینی در جامعه با رویکرد قرآنی". مطالعات معرفتی در دانشگاه اسلامی, 17, 56, 1392, 519-540.
HARVARD
خاکپور, حسین, رنجبر همقاوندی, زینب, گلی, مهرناز. (1392). 'مهندسی فرهنگی نهادینه کردن موضوعات دینی در جامعه با رویکرد قرآنی', مطالعات معرفتی در دانشگاه اسلامی, 17(56), pp. 519-540.
VANCOUVER
خاکپور, حسین, رنجبر همقاوندی, زینب, گلی, مهرناز. مهندسی فرهنگی نهادینه کردن موضوعات دینی در جامعه با رویکرد قرآنی. مطالعات معرفتی در دانشگاه اسلامی, 1392; 17(56): 519-540.